HTML

Mutyi

2007.09.27. 10:58 ghud

Előzmények:
index.hu/politika/belfold/eumutyi/

No kérem szépen, ez is egy érdekes téma. Aki úgy gondolja, hogy nem így megy mindenhol, az téved. Gyurcsány hiába mondja azt, hogy kivizsgálást követel (mert ezt kell mondania), de valójában ő is ugyanezt csinálja. Ez van, ilyen ez a ország, minden politikusnak jut valami konc, a magyarember meg dögöljön meg ugye.

Egy ilyen jellegű pályázat 10-30%-os megvalósítási költségen készül el, ami azt jelenti, ha mondjuk valamely cég (ami nyilván valamely politikus a cége valamilyen úton módon) egy pályázaton elnyer 100 millió ft-ot, akkor azt megcsinálja 10m-ből, a maradék 90-et meg talicskán viszi haza (plussz valamennyit visszaoszt a pályázat kiírónak, hogy ő nyerje meg a pályázatot, illetve a többiek ne).

Ugyanezt csinálta szerencsétlen Zuschlag is, csak hát szegénykémnek annyi esze nem volt, hogy egy alvállalkozóval elszámolja a lóvét (és persze bukna valamennyit rajta, mert adózni is kell utána, meg a havernak is kell adni valamit, de még mindig megéri a 25% evát befizetni és a haver 5%-át kifizetni, mintsem börtönbe menni, nem igaz?). Édesapám szavai jutnak eszembe: "Aki hülye, haljon meg."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ghud.blog.hu/api/trackback/id/tr73178457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása