HTML

Hát ez mi?

2007.09.19. 14:38 ghud

index.hu/politika/belfold/osz9443/

Ez mi a fasz?

Kedves Jóob Sándor barátom! Ez mi? hogy képzeled, hogy a szájbarágó rovat alatt egy olyan cikkel jössz elő, ami teljes mértékben elkendőzi, vagy egész egyszerűen elferdíti az igazságot?

Vegyük sorra:

Már a felütés is kedves barátom, már az is vérlázító. Hogy jössz Te ahhoz, hogy megmondd másnak, hogy mi az, amit a baráti körében mondjon? Hogy jössz Te ahhoz, hogy majd Te megmondod, hogy mi a büdös nagy igazság, és tessék ezt mindenkinek a barátaival is közölni, és érvelni mindamelett, amit ebben a szennyben olvas.

Az meg, hogy Te teljesen hülyének nézed az embereket (azzal a nyitással, hogy "ne nézz hülyén"), az teljességgel elfogadhatatlan. Az is elfogadhatatlan, hogy egyáltalán lemersz írni egy ilyen cikket.

De menjünk tovább inkább.

Az első kérdés semleges, tehát térjünk rá rögtön a másodikra.

"Ez a beszéd kiindulópontja volt, a hangsúly Gyurcsány Ferenc számára nem ezen volt."

Na kérlek. Mondd meg nekem, hogy Te honnan a faszomból veszed azt, hogy mi volt hangsúlyos Gyurcsánynak és mi nem? Ez nem lenne önmagában baj, mert ki nem szarja le, hogy Te mi a faszt értesz az őszödi beszéd alatt. De az már kurvára nem mindegy, hogy mindezt a leglátogatottabb médiaszennyen keresztül közlöd.

Ne pofázzál bele olyanba, amihez nem értesz, pláne ne akard megmagyarázni (mint a verselemzésnél, már ha emlékszel még rá), mert itt egyvalaki magyarázhatja el az egészet, de az nem Te vagy, kisbarátom.

"Ez azért nem olyan, mint amikor a burkolóval újra felrakatod a csempét, mert nem találta el a sarkokat."

De, ez pont olyan. Azzal a különbséggel, hogy itt ha elbassza a csempét, akkor az egész ország szopja majd.

"Igen. A kormányzás persze valakinek arra jó, hogy Mercedesek, medencék és jó fizetések formájában vegye ki magának a hasznot, Gyurcsány Ferenc viszont épp arról beszélt, hogy a hatalmat most inkább arra kéne használni, hogy működőképessé tegyék az országot és átalakítsák a szocializmusból öröklött államháztartási alrendszereket."

Hol élsz Te, szatyorban? Ha valami fogalmad is lenne az egészről, hozzá sem kezdtél volna egy ilyen cikk megírásának. Ha azt gondolod, és ami a legfontosabb, hogy el is akarod hitetni az emberekkel, hogy most már nem hazudnak, akkor eléggé el vagy tévedve. Íme a bizonyíték:

videjó

Elég lesz Neked ennyi is mára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ghud.blog.hu/api/trackback/id/tr3170355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása