HTML

Dzsihád

Csak amolyan szerényen megmondósan a véleményem a dolgokról.

Friss topikok

Linkblog

Hús

2007.06.13. 14:07 ghud

Sikerült a mai napon (is) belefutnom egy érdekességbe, nevezetesen a gyermekek táplálása hús kontra zőccség címen. Szerény véleményem szerint nem szabad a szerencsétlen gyermeket kizárólag növényen nevelni. Az embernek nem véletlenül nem gumós fogai vannak, nem egy tehén felépítésű fogsorral rendelkezik, bár az is hozzátartozik ugye, hogy nem is ragadozik kizárólag, ezért is olyan a fogazata az embernek, hogy ponjó mindegyikhez. Se nem vagyunk tehenek, se nem vagyunk oroszlánok (bár az igazat megvallva, amikor az Animál Planetet nézem, mindig elkezd csorogni a nyálam az oroszlánok evése közben, és azt gondolom, hogy nyámm, de finom kis zebra husi). Az ember mindenevő. Ne akarjuk megváltoztatni azt, ami a természet rendje. És ez nem csak a vegázásra vontakozik, hanem sokminden másra is, amit esetleg a későbbiekben fejtek majd ki.

A Belga is megmondta már, hogy a zöldésgek annyit érnek, mint szarra a porcukor, ahelyett, hogy benyomnál egy tál gombás pacalt, vagy valami disznótoroslángosossültkolbászoscsülökpörköltöst.

Szólj hozzá!

Címkék: hús

A bejegyzés trackback címe:

https://ghud.blog.hu/api/trackback/id/tr6397993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása